keskiviikko 9. elokuuta 2017

Miniloma

Huh, en edes muista milloin viimeeksi mulla olisi ollut kaksi vapaapäivää putkeen! Tai ainakin siltä musta tuntuu. Jotenkin ihan hullua, miten tämä koko "kesä" on mennyt niin hurjaa vauhtia eteenpäin, että tällä viikolla alkaa monilla jo koulu. Samalla myös tuntuu aika oudolta, kun itse en kouluun tänä syksynä palaa. Aionkin nyt nauttia tästä ensimmäisestä syksystä ikinä ilman kauheeta koulustressiä, deadlineja ja kokeisiin lukua. Suunnitelmissa tälle syksylle on levätä ja nauttia arjesta, tehdä paljon töitä, kuvailla materiaalia tänne blogiin ja väsätä jonkin laisen to do-listan ettei koko syksy mene ihan liian rennoissa merkeissä!

P804006130
P804006330
P804005630

Käytiin yhtenä päivänä Jyllen kanssa napsimassa vähän kuvia ja hitto että näistä tuli kivoja! Otettiin muutamia erityylisiä kuvia ja tässä näette ensimmäiset versiot. Ihanaa, kun on kaverina tollanen
tyyppi, joka rakastaa kuvaamista vähintään yhtä paljon, kun minä. Helposti vierähtää muutamakin tunti, kun me kaksi ollaan kameroiden kanssa liikenteessä! Nää oli ihan ehdottomasti mun lemppareita.

P804005030
P804001430

Aion ottaa näistä kahdesta päivästä kyllä kaiken ilon irti. Huomenna lähdetään heti aamusta äitin kanssa Turkuun käymään. Siellä olisi tarkoitus käydä tsekkaamassa yksi kasvisravintola ja pari muuta juttua hoitamassa. Äiti on nimittäin vihdoin monien vuosien haaveilun jälkeen perustamassa omaa kasvisravintolaa (!!!) Ison Omenan läheisyyteen, ja oon niiiin innoissani tästä! Kukaan muu ei oo niin hullu kuin mun äiti että tohon pystyisi, hah! Anne's Vege avaa ovensa syys-lokakuussa, tästä tuun hehkuttamaan vielä varmasti paljon, mutta nyt jatketaan muihin juttuihin. 

Perjantaina meinaan käydä aamulla salilla/lenkillä ja jos sää sen sallii, niin parvekkeella voisin rusketuksen toivossa hetkisen loikoilla. Illemmalla suuntaan kavereiden kanssa ottamaan viiniä ja rentoutumaan poreammeeseen. Ei ollakaan nähty pitkään aikaan tämän porukan kanssa! 

Aika kivat pari päivää siis tiedossa! Meillä on täällä kodissa nyt myös sen verran siistiä ja sisustus aika kohdillaan, niin saa nähdä, jos jonkinlaisen asuntopostauksen saisin tehtyä! Mutta nyt vielä muutama jakso Breaking Badia pyörimään ja nukkumaan. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitän ystävällisistä kommenteista ja rakentavasta palautteesta! ♡
Ethän kuitenkaan julkaise mitään loukkaavaa.